Zorana Mihajlović: „Srbijagas“ daje godiśnje 3.000.000 evra FK Vojvodini, a u upravi je Sloba Snajper osuðivan zbog droge?

Da li se plaćaju navijači ili fudbaleri, zašto se pojavljuju lica u toj priči koja su bila narkodileri, pita se ministarka Zorana Mihajlović

Ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović najavila je danas da će tražiti redefinisanje svih investicionih planova Srbijagasa, ali i pitanje sponzorstava – da li Srbijagas treba, kako i na koji način da sponozoriše fudbalske klubove, poput FK Vojvodina, na primer?

Mihajlović je rekla da trošak Srbijagasa za FK Vojvodinu iznosi oko tri miliona evra godišnje.

„Da li se to plaća ili ne, da li se plaćaju navijači ili fudbaleri, da li se novac daje u gotovini ili ne, zašto se pojavljuju lica koja su optužena, zašto se pojavljuju lica u toj priči koja su bila narkodileri, kakvi su to ljudi koji imaju nadmike Snajper i slično….? To su sve stvari koje moraju da se reše i rešavaće se paralelno”, poručila je Mihajlović.

About Dejan M. Andrić 809 Articles
Pionir ekologije i onlajn novinarstva u Srbiji i regionu. Borac protiv mafije. U službi istine, naroda, prirode i pravde.

Pokrenite komentarisanje

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.