REGISTROVANA KOALICIJA “ČUVARI SRBIJE”, IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO

Povodom registracije koalicije i organizovanja velikog narodnog okupljanja zakazanog za 10. Mart iduće godine, predsedništvo saveza pokreta “Čuvari Srbije 1244” na danas održanoj sednici izabralo je novo rukovodstvo koalicije i utvrdilo smernice za dalji rad.
Za predsednika “Čuvara Srbije 1244” izabran je kandidat članice koalicije “Cela Srbija” i predsednik tog pokreta Saša Mirković, za zamenika predsednika izabrana je Maja Šoršorov ispred pokreta Za Južnu Srbiju a za potpredsednike koalicije izabrani su Goran MarkovićNataša Tošić i Petar Miletić.

Sednici predsedništva Čuvara Srbije prisustvovali su članovi predsedništva Andrija Bojić, Dejan Zdravković, Dragan Petrović, Sara Jovanović, Saša Borojević, Saša Mirković, Maja Šoršorov, Nataša Tošić, Petar Miletić i Goran Marković.

 Maja Šoršorov i Saša Mirković

Predsednik saveza pokreta Saša Mirković zahvalio se prisutnima na ukazanom poverenju i dao izjavu za javnost koju prenosimo u celosti:

“Hvala vam na ukazanom poverenju i obavezi da kao predsednik saveza učinim sve što mogu da ova koalicija bude jedna od relevantnih na političkoj sceni Srbije u što kraćem vremenskom periodu. Znate i sami kakve smo sve probleme u radu imali i kakve smo udarce kao savez doživeli i to od onih od kojih to nismo ni najmanje očekivali. Očito se režim Aleksandra Vučića mnogo uplašio Čuvara Srbije i zato nam se i dogodilo sve to što nam se dogodilo, ali idemo dalje…

Čuvari Srbije će 10. Marta, za rođendan diktatora koji uništava našu Srbiju, organizovati svenarodnu rođendansku žurku na ulicama Beograda na kojoj će Čuvari Srbije zajedno sa narodom diktatoru Vučiću uručiti poseban rođendanski poklon.

Ovog puta nećemo dozvoliti nikome da nas osujeti u tome da Vučiću objasnimo da Srbija nije ničija pa ni njegova prćija već da pripada narodu Srbije”, rekao je Mirković.

Savez pokreta Čuvari Srbije 1244 odnedavno je uredno je registrovan i legalizovan pokret u APR koji trenutno okuplja više hiljada članova učlanjenih u organizacije koje su članice koalicije.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.