Poslanik SNS-a prvi na Šapićevoj listi u Novom Sadu?!

„Niko ne zna kako je Šapić skupio potpise za lokalne izbore u Novom Sadu. Nosilac te liste je izvesni Zoran Subotić, pokrajinski poslanik SNS-a u aktivnom sazivu pokrajinskog parlamenta“, rekao je funkcioner Narodnog bloka Miroslav Parović na konferenciji za medije, gde je govorio o zloupotrebi potpisa za liste na izborima, a kako tvrdi, vladajuća partija pomaže pojedinim listama iz redova takozvane opozicije.

Parović je izjavio je da vlast u prijavama listi za izbore koristi „politički inženjering“ i pravi „političke orgije“, iznajmljujući ljude za razne stranke, a nekim partijama priznaje status manjinskih, kako bi ih instalirala u lokalne parlamente.

On je, na konferenciji za novinare, rekao da Srpska napredna stranka „iznajmljuje“ svoje članove za navodne opozicione liste i naveo primer pokrajinskog poslanika „naprednjaka“, koji je nosilac liste Srpskog patriotskog saveza Aleksandra Šapića u Novom Sadu.

– Najočitiju zloupotrebu možemo videti na liti Aleksandra Šapića. Šapić je, niko ne zna u Novom Sadu kako, sakupio listu za lokalne izbore. Nosilac liste je izvesni Zoran Subotić, koji je pokrajinski poslanik SNS-a u aktivnom sazivu pokrajinskog parlamenta. On je ujedno i predsednik Pokrajinskog odbora partije Branislava Švonje. Čovek je dvostruko iznajmljen. Iznajmljen je kod Šapića, iako je pokrajinski poslanik SNS-a, a ujedno je i kod Branislava Švonje, raaspitajte se ko je on. Bio je većnik opštine Obrovac u Hrvatskoj – naglasio je Parović.

Dodao je i da je SNS sakupljala potpise i koaliciji Čedomira Jovanovića, Muamera Zukorlića i drugima, kao i da zato Narodni blok traži od Republičke izborne komisije da hitno javnosti stavi na uvid sve potpise, kako bi se znalo kako su se i na koji način sakupljali.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.