Okupljanje prave opozicije uveliko traje a povod je najavljeni svenarodni protest ispred zgrade televizije Pink 6. oktobra sa početkom u 12.44 sati.

Pored Saveza pokreta “Čuvari Srbije” koji je formalni organizator protesta, učešće su, kažu dobro obavešteni izvori, najavili i brojni nezavisni intelektualci ali i ugledni političari poput Velje Ilića i Vojislava Koštunice!

Naime, prema nekim dobro obaveštenim izvorima, sinoć je Beogradu održan tajni sastanak kome su prisustvovali predsednica saveza pokreta “Čuvari Srbije” dr Jovana Stojković, potpredsednik saveza Saša Mirković, predsednik Nove Srbije Velja Ilić i Vojislav Koštunica.

Na tom sastanku, kažu neki izvori, dogovarana je strategija protesta ali i eventualna dugoročna saradnja na oslobađanju Srbije od aktuelne diktature.

Sastanak je, kažu, bio zatvoren za javnost zbog represije Vučićevog režima prema svim političkim neistomišljenicima i brutalnog policijskog nadzora svake opozicione aktivnosti u Srbiji.

Velja Ilić i Vojislav Koštunica već su sarađivali na rušenju jednog diktatora, Slobodana Miloševića a Saša Mirković i Velja Ilić sarađivali su na rušenju drugog diktatora, Borisa Tadića.

Stručnjaci kažu da je ovo dobitna kombinacija opozicije na koju se dugo čekalo, pojačana dr Jovanom Stojković koja je unela dugo čekanu novu energiju u politički život Srbije i da Vučić trenutno nema većih i opasnijih političkih protivnika od ove četvorke…