Istraživanje: Da li je Đilas novi Vuk Drašković?

Služba državne bezbednosti Srbije (danas BIA) oduvek je kontrolisala političku scenu Srbije, čak je fabrikovala partije i lidere čiji je osnovni zadatak bio da prevare ortodoksne protivnike komunizma i Milośevićevog režima, i da marginalizuju pravu, ekstremnu, antikomunističku opoziciju.

Tako je, kažu, „služba“ projektovala Draśkovića, Šeśelja, Arkana, Duśana Mihajlovića i njihove partije, koje su, iako kobajagi „opozicione“, tajno ili transparentno, podržavale Milośevićev režim.
Za vreme slobizma iz kuhinje SDB-a izbačena je i stupidna parola „Jesi li za Slobu ili si za Vuka?“ na koju su pecali gotovo svi naivni opozicionari u Srbiji, sve dok Draśković nije postao Milośevićev ministar vanjskih poslova, uz obelodanjivanje donacije njegovoj Srpskoj reči od ministarstva kulture Srbije od neverovatnih 400.000 nemačkih maraka, da bi kasnije, sve do danas, „četnik“ Draśković bio u svakom režimu u koaliciji sa Dačićem i „partizanskim“ SPS-om!
Izgleda da se istorija ponavlja, jer je sve izglednije da će Ðilas postati novi Draśković!
Elem, danas se opet nameće lažna dilema po kojoj bi ljudi u Srbiji trebalo da se opredeljuju izmeðu Vučića i Ðilasa, a koliko sutra, odnosno već nakon narednih izbora, Vučić i Ðilas će verovatno i javno biti koalicioni partneri, „u interesu graðana i seljana Srbije“, a zapravo zarad zajedničke vladavine i kontrole budžeta koji se puni haračlijskim oporezivanjem pomenutih graðana i seljana.

Neki izvori kažu da Vučić i Đilas imaju, navodno preko svojih kumova, zajednički biznis, a gde se priča, tu ima nečega.
Naredni izbori potvrdiće ili demantovaće ove spekulacije…

2 Comments

  1. Poznata je uloga i starog narodnog prevaranta kao i ovog novog ,narodni jahači su uvek tu da prevare i zajašu ovaj glupi i ne školovani narod,u Srbiji nikad nije manjkalo ulizica,poltrona,izdajica,ljiga,podguznih muva .

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.