Dritan Abazović: Ekspertska vlada Crne Gore do 8. Novembra

Na današnjem sastanku mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija „Za budućnost Crne Gore“, „Mir je naša nacija“ i „Crno na bijelo“, dogovoren je koncept ekspertske vlade.

To je kazao lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović nakon sastanka.

Abazović je rekao da bi mandatar uskoro trebalo da saopšti imena kandidata za ministarske funkcije I da će Vlada biti formirana do 8. novembra.

Sastanku su prisustvovali lideri Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Pokreta za promene Nebojša Medojević, Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, Demosa Miodrag Lekić i Građanskog pokreta URA Dritan Abazović. Sastanku je prisustvovao i potpredsjednik Demokrata Momo Koprivica i izvršni direktor URE Zoran Mikić.

Sastanak je počeo minutom ćutnje zbog smrti mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

Na zajedničkom sastanku bi, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da rasprave problemi oko toga kome će pripasti ministarsko mesto u Ministarstvu unutrašnjih poslova na koje sada pravo polaže Nova srpska demokratija, a zahteva ga “Crno na bijelo”, namera mandatara da proveri kvalifikovanost kadrova nepristajanjem da olako prihvati imena koje bi mu partije dostavile.

Pionir ekologije i onlajn novinarstva u Srbiji i regionu. Borac protiv mafije. U službi istine, naroda, prirode i pravde.

Šta mislite o ovome?

Ostavite komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.